Пошук

Екскурсії для першокурсників - 2022

Екскурсії у Палаці

Хотілося б написати, що зараз тривають екскурсії для першокурсників у Палаці студентів ДНУ, які вже давно стали традиційними на початку навчального року, але зараз - це не просто екскурсії, це вже дещо більше. У складних і тривожних реаліях війни кожен із нас вчиться жити і працювати по-новому. Тож і екскурсії змінилися за потребами часу. Це вже не просто знайомство з історією університету, палацу та творчими колективами. У екскурсії з’явився дуже важливий елемент, як-то інтерактивна казка, яку можна, можливо трохи зухвало, назвати психологічною. Адже студенти особисто виконують ролі, виявляють емоції, підіймають собі настрій та бодай трохи налаштовуються на позитивний лад! Казка, яка написана та зрежисована нашими досвідченими керівниками колективів, направлена на підняття бойового духу нашої молоді. У грайливій формі ми нагадуємо про Україну, її незламність і віру в Перемогу. 

Також, неабиякою приємною родзинкою екскурсійної програми є виступ керівника колективу народної циркової студії «Радуга», Валентини Корабліної, з птахами, символом Миру, - голубами. Студенти, наші «вчорашні» діти, дуже радіють і  особисто беруть участь у творчому номері, стаючи на декілька хвилин справжніми дресирувальниками. 

Не варто лишати поза увагою й творчі виступи інших колективів Палацу: народна студія сучасного вокалу «Мрія», ансамбль «Овація», народний ансамбль фольклорного танцю «Веселка», танцспортклуб «Ритм», народний театр-студія «Маски», - це перш за все не міні-концерт, а показ можливостей для студентів-першокурсників у Палаці студентів ДНУ. Важливо, щоб хлопці та дівчата знали, як можна творчо розвиватися у складі творчих колективів поза навчанням, а головне - безкоштовно. 

А ще цього року кожна група студентів в обов’язковому порядку мала знайомство та розмову з Сергєєвим Василем Петровичем, уповноваженим з антикорупційної діяльності Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара. Василь Петрович підіймав тему доброчесності та антикорупційних дій. Тепер наші студенти будуть упевнені у всебічному захисті з боку університету та матимуть точний план, як діяти у разі порушення їх прав

На початок жовтня ми зустрілися у Палаці майже з усіма факультетами, дехто ще на черзі, та ми завжди відкриті для нових екскурсій і творчих задумів!

 

 

Designed by Сайт города Читы

Презентація